Известие

Collapse
No announcement yet.

gtv,1.8,2000g. дали да си я купя?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• gtv,1.8,2000g. дали да си я купя?

здравеите
    преди около 5 дена се варнах от италия и там си харесах една алфа гтв 1.8,2000година.цвета и е бордо и собственика е италианец които се грийи доста за своите коли.като специалисти бихте ли ме дали савет дали си заслуява да дам 4000 евро(после има и 800лв транспорт до бг)за тази кола
    км са и 110000,састоянието е поне ваншно е перфектно.по двигателя няма масло и ходовата част ми се видя стабилна.естествено тръпката да я карам е уникална.вапроса ми е дали цената е добре и дали двигателя 1.8 твинспарк е ок!каде да погледна евентуално ако този модел има слаби страни!
    мерси!

Цената за тази кола е нормална. 1.8 т.спарк е най-слабия двигател за този модел, но според мен 144 коня са си достатъчно ако не си 'спортист'
    И гледай окачването да е здраво(до колкото е възможно при стара кола), че смяната му си е цифра
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

ако има начин да я прегледаш е най-добре... че на онези пътища там всички коли изглеждат със здраво окачване при тест иначе успех и дано избора е сполучлив
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

A писане на кирилица ?
        Рroper, мародер си на раздела, стегни си хората
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

изпуснал съм го благодаря за корекцията

Comment

аз продавам моята, но тя е 2.0 туин спарк искаш ли да я видиш?
            ALFA ROMEO GTV

Comment

Купуваи въобще не се замисляй.после ще му мислиш.То без да се смени нещо няма да стане,горе главата,каквото стане.Аз съм със ГТВ от една седмица и съм адски накефен не съжелявам и пени дори,сам ще разбереш и късмет
              GTV 2000 T.SPARK 16V

Comment

144 коня си стигат!

Comment

защо 144? те са по 150 коня
                  ALFA ROMEO GTV

Comment

Информацията я черпя от "братушките"
                    http://catalog.auto.ru/catalog/cars/alfa-romeo/gtv/
                    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от JOVANI_1974
                      защо 144? те са по 150 коня
                      не 150, а дори 155 "коня" са 2.0 литра моторите ТС, а "алфа гтв 1.8,2000година." е както е казал колегата 144 коня..
                      Има малки разлики между "фаза 1" и "фаза 2" колите съответно преди и след 1998 година....

Comment

не съм сигурен за конете, моята е 2 литра и е 150 коня
                        ALFA ROMEO GTV

Comment

Първоначално публикувано от proper
                          Има малки разлики между "фаза 1" и "фаза 2" колите съответно преди и след 1998 година....
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

1800 кубика са по 144 коня и се произвеждат след 1998 година .
                            карал съм такава и конете си стигат .
                            при кола 1400кг и 155коня да са , не става за 400 метра .
                            при ГТВ-то лично мене ме кефи дизайнът и начина , по който прави завои , ако искаш бегачка трябва да търсиш 6-цилиндрови ГТВ-та .
                            те пък са акцизни и ред други бели .
                            пак ти казвам 1.8 си е О.К.

Comment

е и 2.0 150 коня същто е супер, ти купи ли си?
                              ALFA ROMEO GTV

Comment

Working...
                              X